Az Eskuvoszervezot.hu adatvédelmi elvei

JOGI NYILATKOZAT TARTALMAK FELHASZNÁLÁSÁRÓL:

1. A honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Beautiful Wedding Esküvőszervező Iroda. A honlapon található anyagok ("tartalom") felhasználási- vagy tulajdonjogával a Beautiful Wedding Esküvőszervező Iroda rendelkezik. Ezek használata csak magánjellegű lehet, bármiféle üzleti jellegű felhasználáshoz a tulajdonos előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot, és nem változtathatja meg vagy módosíthatja a tartalmat.

2. Tilos a honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, terjesztése (ideértve az e-mail, fax vagy más elektronikus készülék útján történő eljárásokat is), publikálása, módosítása, továbbítása, kivéve, ha Ön (felhasználó) rendelkezik a tulajdonos képviseletére jogosult személytől származó írásos engedéllyel. E tilalom alá esik különösen a honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei.

3. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.Teljeskörű, minőségi esküvőszervezés Budapesten és az ország egész területén.