* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Mennyibe kerül mindez?

Egy esküvő általában sok kiadással jár és nagy anyagi terhet jelent a párnak, érthető, ha meggondoljátok, hogy egy esküvőszervező munkáját tudjátok-e még finanszírozni és szeretnétek látni mit is jelent ez pontosan.

Mit takar az esküvőszervezés költsége?

Az esküvő szervezése annak időpontja előtt általában 6-12 hónappal kezdődik. Egyrészt a rengeteg tennivaló meg is kívánja a hosszú előkészítő munkát, másrészt a legkeresettebb helyszíneket, szolgáltatókat hamar lefoglalják, ezért is javasolt időben megkezdeni az előkészületeket.

Irodám szervezési díj ellenében vállal esküvőszervezést, amely ennek a több hónapos folyamatos munkának és koordinációnak a költségét tartalmazza. A szervezői díj az esküvő teljes költségének csupán kis részét teszi ki, de ha hozzám fordultok, rátok csupa kellemes feladat – kóstolások, smink és frizura próba, színek kiválasztása stb. – vár, a szervezés minden idő és energiarabló része rám hárul. Segítségemmel csak minőségi munkát végző szolgáltatók dolgozhatnak majd esküvőtökön, valamint elkerültök minden olyan buktatót és nem várt helyzetet, amely tapasztalat hiányában a szervezés során felmerülhet.

Miért ajánlott szervezési díjért dolgozó esküvőszervezőt megbízni?

  • Biztosak lehettek abban, hogy a pénzetekért minőségi munkát várhattok el
  • Az esküvőszervező kizárólag a Ti érdekeiteket képviseli a szervezés során
  • Kéréseitek és elvárásaitok alapján kerülnek kiválasztásra az esküvői szolgáltatók
  • Leinformálható, számlaképes vállalkozás keretében történik az esküvőszervezés

Irodámnál az első, személyes találkozó és tanácsadás díjtalan és kötelezettségtől mentes. Amennyiben ezek után úgy gondoljátok, hogy rám bízzátok esküvőtök megszervezését, megbízási szerződést kötünk és elkezdődhet a közös munka.

Az alábbi esküvői csomagokat ajánlom számotokra:

Kedvezmények

Egyéb lehetőségek és költségek