* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Mi a feladatom?

Az esküvőszervezés összetett feladat. Egyfelől veletek együtt megtervezve, elgondolva formába öntöm a számotokra tökéletes esküvőt és annak minden apró egyedi részletét. Másfelől olyan odaillő esküvői szolgáltatókat ajánlok számotokra, akik a Ti Napotokon az általatok elvárt módon, magas minőségben azon dolgoznak, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Munkájuk minőségéért felelősséget kell vállalnom, hisz csak így lehetek hiteles.

Mindehhez elengedhetetlen, hogy egy kicsit megismerjelek Benneteket, hogy személyesen találkozzunk és beavassatok engem a gondolataitokba, elmeséljétek nekem, milyen esküvő tenne Benneteket boldoggá. Egy ilyen beszélgetés közben sok minden felmerül, olyan tanácsokat is tudok adni, amire elképzelhető, hogy nem gondoltatok és elkezd bennem körvonalazódni az esküvő a maga egészében. 

Ezután készítek Számotokra egy kalkulációt az esküvőszervezésről. Amennyiben ezt elfogadjátok, elkezdjük a közös munkát és személyre szabott ajánlatot küldök a lehetséges esküvői helyszínekről és szolgáltatókról. Természetesen személyesen is találkozhattok velük, ha igénylitek, elmehetünk együtt a dekoros cég bemutatótermébe, ahol megnézhetitek az esküvői kellékeket, meghallgathatjátok élőben játszani a zenekart, megkóstolhatjátok a menyasszonyi torta krémjét, vagy akár más esküvőbe is betekinthettek és megnézhetitek az adott szolgáltatót munka közben. Lehetőség van a helyszínek megtekintésére is, kérhettek próbaterítést, próbavacsorát, bármit, amitől biztonságban érzitek a Ti napotokat.

Leveszem a vállatokról az előkészület teljes szervezési feladatát, az utánajárást, a telefonálgatást, az összes - számotokra idő és energiarabló - teendőt. Segítek az esküvő költségvetésének megtervezésében, elkészítésében, a szerződések megkötésében, az esetleg vidékről vagy külföldről érkező vendégek szállásának lefoglalásában. Az előkészületek során mind személyesen, mind telefonon és e-mailben folyamatosan rendelkezésetekre állok. Az esküvő előtt, miután aprólékosan átbeszéltük a részleteket, elkészítem az esküvő forgatókönyvét, mind szolgáltatói oldalról, mind a Ti aznapi teendőitek ütemtervéről. A szolgáltatói forgatókönyvet minden szolgáltató megkapja, így mindenki pontosan tudni fogja, hogy aznap mi a feladata. Az esküvő napján én érkezem először és én távozom utoljára. Egész nap jelen vagyok, mindent kézben tartok és a háttérből irányítom az eseményeket. Ott és akkor kizárólag a Ti érdekeiteket képviselem mindenkivel szemben, hogy minden úgy történjen, ahogy Ti elvárjátok és kértétek.

Az esküvő után pedig egy utolsó találkozóra invitállak Benneteket, ahol átadhatom Nektek az elkészült fotókat és videó felvételeket, valamint átbeszélhetjük - a reményeim szerint kizárólag pozitív - tapasztalatokat.

Miért érdemes szakemberrel dolgozni?

Ennek több oka is van. Fontos tudnotok, hogy esküvőszervezővel dolgozni nem luxus. Ez egy mindenki számára elérhető, megfizethető szolgáltatás. Egy jól megszervezett, gördülékeny, részleteiben is tökéletes esküvőhöz egyrészt elengedhetetlen a tervezés, a gondos előkészítő munka és a szakmai tapasztalat. Másrészt lényeges, hogy ott legyen valaki, akinek csak az a feladata, hogy aznap a ti szemetek és a ti fületek legyen, minden apróságra figyeljen és a háttérből azon dolgozzon, hogy minden a megbeszéltek szerint a kéréseiteknek megfelelően történjen. Ezen túl egy korrekt és gyakorlott esküvőszervező tisztában van az esküvői piac áraival, a szolgáltatások milyenségével és elvárható minőségével. Felelősséget vállal az alvállalkozóiért, így nem fordulhat elő az, hogy kétszeres áron számlázzák a vacsorát, az esküvői csokor a szertartás végére elhervad, a videós elfelejti lefilmezni a csókot és a zenekar félóránként szünetet tart...

Rengeteg esküvői szolgáltató van, hatalmas információ áradat ömlik a keresgélő párokra az internetről, esküvő kiállításokról, magazinokból és bizony mindegyikük a legjobbat állítja magáról. Menyasszony legyen a talpán, aki el tud igazodni ebben a rengetegben. Egy esküvőszervező ebben is segít, az igényeiteknek és pénztárcátoknak legmegfelelőbb, megbízható szolgáltatókat ajánl, akik aznap valóban értetek dolgoznak.