* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Referenciák

Csenge és Dhruv

Dear Timi,

We are writing to you say a big thank you for organising our wedding. We know that it was as complicated wedding as possible and without your help we would have never managed it.

We also got a lot of feedback from our guests that this was the best organised wedding they have ever been to, which is a compliment that should go to you.

Hug from,

Csenge & Dhruv


Ivett and Oli

Without Timea and her team (all of whom spoke very good English) our wedding would not have been the success it was! Truly professional, patient, courteous, decisive, and amazingly organised at all times, Timea used her extensive knowledge, experience and connections to help turn the hard and intimidating task of organising everything into a series of far-more manageable steps and simple decisions for us.

In particular, she dealt with a number of problems which occured in the run-up to the wedding quickly, flexibly and effectively, and really made us feel as though the wedding was as important to herself as it was to us!

And, working from the very detailed schedule Timea had prepared, on the day itself her team worked tirelessly (but discreetly) to ensure that everything went smoothly.

Thank you Timea!

Ivett & Oli


Hajnal és Attila

Drága Timi,

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen kedves, megbízható, agilis és PROFI emberre bukkanunk, mint Te!

Az egész azzal kezdődött, hogy elkezdtük bújni a netet, amikor elhatároztuk, hogy egybekötjük életünket. Keresgéltünk mindent, helyszínt, dekort, zenekart és egyszer csak rátaláltunk a blogodra.

Olvasgattuk és arra jöttünk rá, hogy semmit nem tudunk az egészről, és elképesztően sok szervezéssel, egyeztetéssel jár a dolog.

Felhívtunk és izgatottan vártuk az első találkozást, hogy mit fogsz gondolni rólunk, mennyire fogsz megismerni minket, és mennyire fogod megérteni a terveinket (álmainkat...) Aztán az orrunk alá toltad azt a helyszínt, ami addigra titokban a kedvencünk volt, és ekkor már tudtuk, hogy tökéletesen ráéreztél, miféle modern tündérmesét szeretnénk megélni az esküvőnkön.

Ettől a pillanattól teljesen megbíztunk benned, soha nem gyötört egy percig sem a tudat, hogy jaj mi lesz ezzel vagy azzal, tudtuk, hogy egyszerűen ott leszel velünk és megoldod, csak kérdeznünk kellett, és mindig kaptunk jó tanácsot, vagy megnyugtató választ.

Tökéletes vonalvezetőnk voltál, aki a készülődés és szervezés legzűrösebb perceiben sem engedte, hogy elfelejtsük, hogy valójában mit szerettünk volna. A segítségeddel csupa olyan emberrel vettük magunkat körül az esküvőnkön, akik a saját szakterületükön a legtöbbet, és számunkra a legtökéletesebbet nyújtották.

A vendégeink is imádták az esküvőnket, felejthetetlen élményt szereztünk nekik, a hihetetlen pocsék idő ellenére is, és be kell vallanunk, hogy mi magunk is soha nem mulattunk ilyen jót, ilyen gondtalanul a hat közösen eltöltött évünk alatt, ami bizony nélküled nem történhetett volna így.

Mindig hálával gondolunk majd rád, és csak azt sajnáljuk, hogy ilyen hamar elillant ez az alig kilenc hónap,

Hajnal & Attila


Joci és Marietta

Kedves Timi!

Nem győzzük megköszönni Neked az eskövőnk megszervezésénél tapasztalt szeretetet, kedvességet és türelmes törődést.

Mi is izgatottan vártuk az esküvőt, sokat gondolkodtunk azon, hogy vegyük-e igénybe esküvőszervező segítségét... és megtettük! Első találkozáskor éreztük, hogy helyesen döntöttünk, nemcsak kedves embert ismertünk meg benned, hanem higgadt, tapasztalt, profi szervezőt. A fél éves szervezés során minden kívánságunkra találtál megoldást. Aztán eljött a NAGY NAP, életünk legszebb napja és csak azt vettük észre, minden szépen rendeződik percre pontosan, ahogy a forgatókönyvedben megírtad. Az esküvői helyszín dekorációja gyönyörű volt, minden apró részletekre figyelve, a felszolgálás, a tálalás, a vendéglátás. A legnagyobb kincs az volt, hogy mi önfeledten élvezhettük a szertartást, a vedégekkel való törődést és a mulatságot, mert levetted rólunk és a szülőkről a szervezés terhét.

Mégegyszer 100x köszönjük Neked Timi!

Puszilunk: Joci és Marietta


Edina és Laci

Kedves Timi!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ezt a számunkra igen fontos napot még szebbé és tökéletesebbé tetted. A legjobb (és véleményünk szerint egyben az egyik legfontosabb) dolog volt, hogy Rád találtunk és majdnem 1 éven át segítettél bennünket tanácsaiddal, tapasztalataiddal. Nem is gondoltuk kezdetben, hogy ennyi apró, de annál fontosabb darabkából áll egy ilyen gyönyörű nap létrehozása; hálásak vagyunk precíz munkádért, türelmedért, szakmai segítségedért.

És mi egyéb jelei lehetnének annak, hogy az apró darabkák egy csodás egésszé álltak össze, mint azok, hogy kimondhatatlanul jól éreztük magunkat, a vendégek le voltak nyűgözve és felejthetetlen élményekkel és emlékekkel lettünk gazdagabbak.

Köszönjük a segítőkész, nyitott, kedves és igazán profi hozzáállást. Sok sikert kívánunk a továbbiakra is!

Köszönettel:
Edina és Laci


Botond és Lívia

Kedves Timi!

Engedd meg, hogy még egyszer megköszönjük az odaadó lelkiismeretes munkádat. Fantasztikus esküvőt szerveztél nekünk. Felejthetetlen élmény volt és nem csak számunkra, hanem vendégeinknek is. Nagyszerű dolog olyat alkotni, ami másoknak ekkora örömet okoz. Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk!

Sok sikert kívánunk a további munkáidhoz!

Botond és Lívia


Kata+Enzo

Kedves Timi!

Nagyon örülök, hogy lehetőségem van a honlapodon keresztül is megköszönni kitartásodat és támogatásodat. Tudom, a mi esküvőnk nem volt egy egyszerű feladat, de hihetetlen módon bebizonyítottad, hogy kitartó, belevaló, talán most már mondhatom barátnő vagy. 14 nemzetiség kéréseit koordinálni, az olasz férjem, és az én papírjaimat intézni, konzulátusokkal és az anyakönyvvezetővel tárgyalni, nem volt egy könnyű feladat, de sikeresen megoldottad.

Bármilyen ötletem, kérésem volt nonstop segítettél, emlékszem néha még éjfélkor is, két nyelven. Sokszor, mikor nem figyeltél észrevettem, hogy a vendégeink kívánságát lesed, a háttérből, mint egy védőangyal figyeltél mindenre, hogy nekem ne kelljen. Június 23-a az emlékezetemben egy gyönyörű, nyugodt nap, tele szeretettel és csodával.

Nagyon szépen köszönjük, Grazie Mille!

Kata+Enzo


Kriszti és Gyuszi

Kedves Timi!

Amikor felmerült az esküvő gondolata, a kis pocaklakónk már 3 hónapos volt. Gyorsan kellett megszervezni mindent, amiben nélkülözhetetlen volt a segítséged, még akkor is, ha egy téli esküvőt kellett megrendezni.

Számunkra talán a legfontosabb, amit szeretnénk kiemelni a Veled való munkából, hogy nélküled nem találtunk volna ilyen profi dekorációst és zenekart – főleg ilyen rövid idő alatt.

Az esküvőnk napja az egyik legszebb és legemlékezetesebb nap az életünkben. Hálásak vagyunk, hogy nem kellett energiát pazarolnunk ezen az estén arra, hogy minden simán és zökkenőmentesen menjen. (Nem felejtem el például, hogy a tortát is te kezdted el betolni, hogy időben odaérjen, mivel a főpincér akkor éppen erre nem figyelt.)

Az esküvőnk óta eltelt másfél évben több visszajelzést kaptunk, olyan vendégeinktől, akik más esküvőkön részt vettek, hogy a mi esküvőnk ebben vagy abban mennyivel jobb volt, mennyivel jobban érezték magukat, mennyivel profibb, gördülékenyebb volt, stb. Azt gondolom, hogy nincs annál nagyobb dicséret, mint amikor a vendégek évek múlva is a mi esküvőnket emlegetik etalonként...

Köszönettel:
Kriszti és Gyuszi


Zsuzsi és Zoli

Kedves Timi!

Zolival meg szeretnénk még egyszer köszönni a lelkiismeretes, felelősségteljes munkádat, amit a fél év alatt az esküvő napjával bezárólag felénk nyújtottál.

Bár az esküvő óta fél év eltelt, de a mai napig emlegetik a vendégek, hogy mennyire jól érezték magukat. Mi is Zolival jó érzéssel emlékezünk vissza, életünk egyik legszebb napja volt. Ez köszönhető a remek hangulat mellett, a precíz szervezésednek, munkádnak. Jó volt, hogy nem kellett foglalkoznunk semmivel, és felhőtlenül élvezhettük a NAGY NAPOT!

Jó volt látni, hogy a munkádat hivatásként éled meg, és mindent megteszel annak érdekében, hogy nekünk a lehető legjobb legyen. Nagyon Örülünk, hogy Rád találtunk. Egy bázist jelentettél számunkra, akire bármikor számíthattunk, mert tudtuk „Majd a Timi segít és megoldja” és ez az esküvő megszervezése alatt végig nyugodtsággal töltött el minket. Az általad ajánlott szolgáltatókkal is maximálisan meg voltunk elégedve, pontosan azért, mert hasonlóan álltak a munkájukhoz, mint Te.

Örülünk, hogy megismertünk Téged, és további sok sikert, erőt és egészséget a munkádhoz!

Köszönettel:
Zsuzsi&Zoli


Kriszta és Zoli

Kedves Timi!

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a honlapodra és Téged választottunk az Esküvőnk megszervezéséhez. Rengeteg segítséget, ötletet, tanácsot kaptunk és kapcsolataidnak köszönhetően a legjobb fotóssal, videóssal, sminkessel és vőféllyel sikerült még emlékezetesebbé tenni az Esküvőnk Napját.

Köszönjük, hogy lehetővé tetted, hogy a Nagy Napon semmi más dolgunk ne legyen, mint mosolyogni, örülni és jól érezni magunkat. :D

Kriszta és Zoli